邊隻低放AA 電好用?

可以介紹下比小弟?邊樹買好?
或者有冇師兄用過有靚既國產貨?

其實都係得個隻
永利 發表於 2018-2-26 22:23

呢隻?

呢隻?
harryytm 發表於 2018-2-26 22:53

幾錢?

eneloop唔抵買啊,鴨記又驚有假貨(見過疑似假貨扮散裝),穩陣啲可以去ikea買LADDA啡電,價錢仲平過鴨記eneloop。

eneloop唔抵買啊,鴨記又驚有假貨(見過疑似假貨扮散裝),穩陣啲可以去ikea買LADDA啡電,價錢仲平過鴨記en ...
hk133 發表於 2018-2-27 01:00

我係買嚟比閃燈用,所以喺肥花同華輝買,買咗好耐唔記得幾錢
LADDA啡電有YouTube片測試過同eneloop嘅Discharge Profile一樣,應該買得過

如果係對電量/電壓有要求嘅電器,我都係用eneloop!(例如閃光燈)
如果只係搖控器/Mouse依類無乜要求嘅電器,我用緊淘寶嘅enelong,
(依家改咗名叫倍特力/BPI)
大約人仔$4(AAA)/$7(AA)粒
我買嗰啲用咗兩年以上仲用到,放搖控用亦無話要成日換電,粗用一流.

https://item.taobao.com/item.htm?id=12831119541

我係買嚟比閃燈用,所以喺肥花同華輝買,買咗好耐唔記得幾錢
LADDA啡電有YouTube片測試過同eneloop嘅 ...
harryytm 發表於 2018-2-27 02:08

同意, Ikealoop 2450根本係Eneloop黑電

同意, Ikealoop 2450根本係Eneloop黑電
KinChungE 發表於 2018-2-27 10:58

好似話$69.9 / 4粒. 睇落幾底吓!

好似話$69.9 / 4粒. 睇落幾底吓!
rhino 發表於 2018-2-27 12:15

正確
http://www.ikea.com/hk/zh/catalog/products/70303876/