學生搵printer,聽曰用

後日要交功課功課先發現printer壞左
想搵部墨唔太貴,細部同耐用的printer
黑白就ok

THX

回覆 14# worldcat

碳粉機都未必好大部嘅
http://www8.hp.com/hk/zh/product ... l.html?oid=16647061

搵隻USB手指抄晒落去,然後去某D區搵有影印鋪既商場,又平又快手

除鴨腎牌
KinChungE 發表於 2019-1-11 17:22

Oh, sorry.
可能近十年無再自己印相,自己/幫人揀 c b h 嘅inkjet, e牌真係自動過濾左。
印相揀c
come用揀h (中高階)
平用揀 b
最平價就是但一部。。。。

但近年inkjet只要長開(standby mode)唔power off, 基本上唔會有塞墨問題
worldcat 發表於 2019-1-11 17:19

除鴨腎牌

回覆  k107044

去出面比錢印咗功課先
荃灣(南豐中心對面島仔)
葵芳(葵涌廣場頂樓)

如果少印買部碳粉機好 ...
回憶是很痛苦 發表於 2019-1-11 15:37

部份功課要做Research, 唔係真係放學就馬上可以拎去印。

有地方擺就真係買部碳粉機仲好,無地方就無計。但近年inkjet只要長開(standby mode)唔power off, 基本上唔會有塞墨問題。至於乾墨,同碳粉受潮嘅概率相差無幾。

一次半次, 揾有 printer 的同學仔幫你 print 啦!
chpyeung 發表於 2019-1-11 16:03

個個都咁諗, 結果個個屋企都冇printer

後日要交功課功課先發現printer壞左
想搵部墨唔太貴,細部同耐用的printer
黑白就ok

THX ...
k107044 發表於 2019-1-7 19:07

一次半次, 揾有 printer 的同學仔幫你 print 啦!

回覆 1# k107044

去出面比錢印咗功課先
荃灣(南豐中心對面島仔)
葵芳(葵涌廣場頂樓)

如果少印買部碳粉機好過
inkjet 擺得耐會乾晒 唔化算

有冇inkjet printer, 淨系有黑白?
Molo 發表於 2019-1-9 17:57

Epson有