電腦無wifi情況下.要加d咩先可以.無線用iphone sd野去電腦到?

電腦無wifi情況下.要加d咩先可以.用到無線方法iphone sd野去電腦到?

電腦用windows 7

係咪要買隻wifi/藍牙手指?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

電腦同IPHONE同一個NETWORK就可以

咁我要買d咩?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

咁我要買d咩?

pan15i 發表於 2019-2-21 20:30

你部電腦唔駛上網架咩?要上網的話,最起碼有隻router用LAN線駁通,而部iPhone就經router個wifi駁去部電腦囉。

除非係部電腦係冇駁上網喇

你部電腦唔駛上網架咩?要上網的話,最起碼有隻router用LAN線駁通,而部iPhone就經router個wifi駁去部 ...
wyhui5124 發表於 2019-2-22 12:15

我lan  經 router 再出比電腦上網

電腦行lan  iphone 行wifi  都係行緊同一個router

咁即係用緊同一個network?

咁我iphone點sd野去電腦到?

電腦同IPHONE同一個NETWORK就可以
a2462 發表於 2019-2-21 14:23

要裝軟件嗎?iphone點sd野去電腦度?

要先睇下你想send乜野file, 你想send乜野file?

要先睇下你想send乜野file, 你想send乜野file?
3ldk 發表於 2019-2-22 14:53

jpg  /ptf  🙏🏻