求推介黑白Laser Printer

Scanning
Wifi
黑白
自動雙面
可用代用碳粉

Thanks a lot!!

hp
very long lasting. but do check if there is a chop on toner but you can get new chips

而家諗住 M285 z,唔知師兄們有冇咩意見呢?
https://www.fujixerox.com.hk/zh- ... es/DocuPrint-M285-z

Scanning
Wifi
黑白
手動雙面
可用代用碳粉

影印 (身份證)
手機可用 WiFi Direct 列印
建議每月打印頁數 100 至 1000

我要細,印量少;所以入左HP M28W
舊年後半年先出,等左好耐先有咁細部.

HP 網價 1208, 其他網店 11XX, 有網店連炭粉套餐話 6XX (機價,未計炭粉)
原裝炭粉(連鼓) HP 網價 427,
代用炭粉(連鼓) 一個約三百,買多個會平D.

Scanning
Wifi
黑白
手動雙面
可用代用碳粉

影印 (身份證)
手機可用 WiFi Direct 列印
建議每月打印頁數 1 ...
EangDav 發表於 2019-3-17 23:26
一般家用 絕對夠用?

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

一般家用 絕對夠用?

(由 HKEPC Android 手機版 發出)
yipyipfung 發表於 2019-3-18 09:30

我用佢上一代,m26nw
代用$60

除左印得唔夠led 靚,冇自動雙面
$799算係禁

wifi下,pc一樣可以scan
除左不support apple airprint
同貴左$300
冇乜缺點

回覆 6# madebyp90

"我用佢上一代,m26nw
代用$60"

代用$60喺邊度買?

回覆  madebyp90

"我用佢上一代,m26nw
代用$60"

代用$60喺邊度買?
victorchchan 發表於 2019-3-18 10:00

tb
要留意
香港model 同大陸model不同

大陸model $40
香港要$50人仔

印左1500張重 show 0%
但重有色

HP M28W 好似幾好,最正係細部D

tb
要留意
香港model 同大陸model不同

大陸model $40