[操作疑難] (急問)SanDisk USB手指 顯示 (Removable disk)(z)

各位大佬,
SanDisk USB Extreme Pro (SDCZ88-128G) - USB 3.0 用佐3年,今日突然出現Removable disk, 試過插其他電腦一樣唔得!
我想拿返資料,因為交功課用!
請問 SanDisk 代理是哪一間? 高登/黃金有冇店舖可以整到?

Is there a hardware master?

你POST錯區
A Shop應該幫到你

各位大佬,
SanDisk USB Extreme Pro (SDCZ88-128G) - USB 3.0 用佐3年,今日突然出現Removable disk, 試過 ...
xo123 發表於 2019-4-8 00:03

po 係儲存個邊

炒左, 冇計
代理最多換過隻全新俾你
呢類野同一型號會有好多代理, 要keep包裝有label先有得保

出面係有地方可以幫你救data, 但係費用閒閒地千千聲

炒左, 冇計
代理最多換過隻全新俾你
呢類野同一型號會有好多代理, 要keep包裝有label先有得保

出面係有地 ...
KinChungE 發表於 2019-4-9 10:06

錢就小事, 找佐間都幾知名公司搞, 好似都冇咩信心搞到咁

USB 手指,有冇話壞佐邊part, 完全recover 唔到?

你POST錯區
A Shop應該幫到你
lio 發表於 2019-4-8 22:24

睇到回覆時候,已經拿佐去某公司搞

所以本身有幾部腦既話不妨至少留一部裝 UBUNTU,取其磁碟工具 FORMAT SD/手指不求人

其實即使 WINDOWS,都應可以 SD FORMATER 解決,或乾脆先 RUFUS,ETCHER 後再 SD FORMATER,有時可能得

所以本身有幾部腦既話不妨至少留一部裝 UBUNTU,取其磁碟工具 FORMAT SD/手指不求人

其實即使 WINDOWS,都應 ...
chue 發表於 2019-4-9 20:13

佢呢種用咩formatter都冇用, 0 Byte係冇得format