邊部 Printer 好?

部 FujiXerox CM315z 用左 2 年壞左 (error code: 062-380)
諗緊整定換機

如果換機,打算買返 ink tank 既機算數
想問問大家, Canon PIXMA G7070 同 EPSON Ecotank L6190 邊部會好 d 呢?

謝謝

Canon g7070

部 CM315z 已經無保養?係就買嗰部新嘅算咯, 啲零件加埋隨時等於買部全新機
我早排都 error code 065-225, 唔係有保養師傅話加埋最少要三千蚊...

部 CM315z 已經無保養?係就買嗰部新嘅算咯, 啲零件加埋隨時等於買部全新機
我早排都 error code 065-225,  ...
justin.lau 發表於 2020-3-24 11:39

又係壞scanner
唔明點解Fuji Xerox唔肯用好少少既scanner放落去
而家scan quality係好好, 但係偏偏好易壞

我早排都 error code 065-225,  ...
justin.lau 發表於 2020-3-24 11:39

過左保,但因為早前買左大容量黑色,約左出面師父一陣上黎睇,依間檢查 $200
希望唔會太貴

如果買就唔再買 Color laser 了....
Brother 唔靚,FujiXerox 唔耐用,HP 太貴...Canon 或者可以諗諗
如果買都係買 ink tank 算...

又係壞scanner
唔明點解Fuji Xerox唔肯用好少少既scanner放落去
而家scan quality係好好, 但係 ...
KinChungE 發表於 2020-3-24 12:31

我個friend部CM2xx都是壞scan, scan出來有1吋長左右成頁紙..黑晒..

我個friend部CM2xx都是壞scan, scan出來有1吋長左右成頁紙..黑晒..
炎冬 發表於 2020-3-24 17:44

純綷scan出黎有問題都還好, 仲可以print野
最慘係一開機出error果種

過左保,但因為早前買左大容量黑色,約左出面師父一陣上黎睇,依間檢查 $200
希望唔會太貴

如果買就唔再 ...
黑仔 發表於 2020-3-24 16:52

HP = Canon

純綷scan出黎有問題都還好, 仲可以print野
最慘係一開機出error果種
KinChungE 發表於 2020-3-24 19:22

我依家就係咁,咩都用唔倒

HP = Canon
KinChungE 發表於 2020-3-24 19:22

依家 d 新機都仲係咩?