請問代客砌機包唔包執線的??

收費幾多??隨時上去都得?
sdu999 發表於 12/9/2010 13:39

收費$150
基本整齊啦..
有 d 機要執靚要好耐

我想問
A12藍色 今個月尾番到貨未呀

我想問
A12藍色 今個月尾番到貨未呀
nomilkin 發表於 13/9/2010 11:32

排緊隊,未有確實日期..
大單都要等,何況我呢 d 搭單

想問2.5" HDD 320GB 297.9GB in NTFS
BIOS 認到, 但係好多都read 唔到或者BS

要Recover 94.0GB Data 要幾多錢?

想問2.5" HDD 320GB 297.9GB in NTFS
BIOS 認到, 但係好多都read 唔到或者BS

要Recover 94.0GB Data 要幾 ...
Shunpike 發表於 14/9/2010 02:32

有BS 完整救返資料的機會唔高

回復 2297# A君
但如果其他錯誤會唔會report 成bs???

因為好多都read 唔到
仲要隻hdd成日消失
BIOS 唔係時時認到

回復  A君
但如果其他錯誤會唔會report 成bs???

因為好多都read 唔到
仲要隻hdd成日消失
BIOS 唔係時時認 ...
Shunpike 發表於 14/9/2010 14:11

要試過先知

any official web page of MINIX LX-02?
what's the diff. between LX-01 and LX-02?
what kind of power supply does it use?

any official web page of MINIX LX-02?
what's the diff. between LX-01 and LX-02?
what kind of power s ...
bebird 發表於 14/9/2010 17:00

官網都無資料
基本上跟LX-01比只係無左讀卡器
都係跟200W牛
一年香港保養。

有無得買 tfx/
訂 acbel tfx / delta tfx
250-300w火牛