請問 ARCTIC P12 PWM PST,有無白色 + 透明扇葉 ???
寄平郵可以嗎?

p12-pwm-pst-white-00-pst-icon 400.jpg

A Sir,請問

(1.)ARCTIC F14 Case Fan - 140mm case fan low noise ---$58

(2.)ARCTIC P14 PWM PST - 140mm高風壓fan with PWM control and PST cable---$89

有無現貨? 想要(1.) X 1, (2.) X 2

謝謝!

請問 ARCTIC P12 PWM PST,有無白色 + 透明扇葉 ???
寄平郵可以嗎?
Mickey616 發表於 5/1/2021 11:15

無入呢隻

A sir ,

請問機箱吸麈收幾錢?

請問a shop
深水埗 新年邊日休息

A sir 請問有冇gelid 24pin 同8 pin 白色? 係咪sfx psu都啱用?
幾錢? 謝謝!

A sir 請問有冇gelid 24pin 同8 pin 白色? 係咪sfx psu都啱用?
幾錢? 謝謝!
waiinvest 發表於 18/2/2021 19:55

啱用,因為係延長線,即係要用火牛本身 d 線

A sir, 想請問下 HDD 回復既服務, 有冇得淨係維修HDD 硬件個PART?
即使唔係100% READ 得晒, 但起碼可以大約睇番入面係有D 咩FILE 先咁
THX

A sir, 想問下有無顯卡用的VRM導熱貼賣?
AIDA64 見到VRM有一邊90幾度, 另外一邊70幾度, 應該係之前換散熱膏整爛左啲好舊的導熱貼

顯卡型號: Sapphire R9 390 Nitro 8gb

A sir, 想問下有無顯卡用的VRM導熱貼賣?
AIDA64 見到VRM有一邊90幾度, 另外一邊70幾度, 應該係之前換散熱 ...
南伯利亞人 發表於 11/4/2021 17:04

GELID GP- ULTIMATE THERMAL PAD 1MM(15W、90mm * 50mm) --- $60