[第六回]韓國 潮流休閒服飾與飾物

...........................

注意 及 優惠

在 zincf 中
注意本團是不訂購 sale 中的貨品
因為入面是 tokyo 系列 並不是韓國的貨品

另外會有某些貨品折扣較多
如想知道是那些貨品可add我msn

E23897 52800won 原價$406 現售370

G22726 64900won 原價$499 現售$450

G21457 27800won 原價$231 現售$190

E24068 56600won 原價$435 現售$380

E23988 62800won 原價$483 現售$420

G22491 52800won 原價$406 現售$360

有鑑於won價上升

各訂購了貨品的會員注意
由於現時匯價由原先1:200 跌至1:179
為"離"補各貨物的差價 現需向各會員徵收每件貨物 10元的 附加費

我會於明天訂購各貨品 但如果於明天3點前匯率升至1:185的話
便可取消此收費
大家可於明天3點前 更改訂單(取消/新增)

抱歉抱歉
以上價錢是未計算鞋方面的價錢

*有團友指每件直接加10元 對某些人只訂幾十元的貨 有些不公平
      經過調整 大家的新支付金額如下 以價錢最低的為準 exclude 原應付價錢*
多謝各團友諒解

會員名稱原應付價錢每件+10元每件+5%
dee329$1,219$1,289$1,280
june19$655$695$688
ncwken$1,372$1,402$1,440
augus$1,039$1,109$1,091
joejoe$640$660$672
菲利斯$1,501$1,561$1,576
adrianmak$1,437$1,477$1,509
leaf19$469$489$492
alive$1,557$1,647$1,635
super8729$642$672$674
NeTZoO$412$442$433
kit222$708$748$743
Hideyoshi$1,366$1,446$1,434
弓擊敵人$358$388$376
cheuksiu$305$315$320
fai523$1,254$1,314$1,317

有錯請pm告之
大家的訂金已查收

為保障樓主與各會員利益 , 要求樓主喺完成訂購後 scan 張單俾我地睇

原帖由 Hinathanieluk 於 2009-3-8 22:39 發表
要求樓主喺完成訂購後出番張單俾我地睇

我諗做唔到
其實要張單想睇什麼呢 ?

edit:唔知係保障什麼方面的利益 ?

原帖由 最後的戰役 於 2009-3-8 22:46 發表

我諗做唔到
其實要張單想睇什麼呢 ?

edit:唔知係保障什麼方面的利益 ?

雖然我冇參加團長你既團購
但係我諗d人想睇張單都係買個安心,冇他

原帖由 ricky6076 於 2009-3-8 22:52 發表

雖然我冇參加團長你既團購
但係我諗d人想睇張單都係買個安心,冇他

我唔show張單 一黎其實我未試過問個邊收張單
二黎我都要保障返自己方便的利益 唔方便show張單出返每件貨的價錢

敬請願諒

原帖由 最後的戰役 於 2009-3-8 22:18 發表
在 zincf 中
注意本團是不訂購 sale 中的貨品
因為入面是 tokyo 系列 並不是韓國的貨品

另外會有某些貨品折扣較多
如想知道是那些貨品可add我msn

優惠貨品是比較吸引但你收起來.......

如果有些系列是有折扣較多,不問便變了無折扣......

奇怪做法......