[正式開團]第二團 Meizu M8 8GB 黑色 (簡/英) 尚餘少量現貨

19/04 尚餘少量現貨,有意可pm我
本次團購已正式向A Sir申請並獲准許

"所有貨品都會預先測試是否運作正常"

已與內地Meizu代理了解。
確認本次所購買之M8 8GB Version均能擁有WiFi 及 BT功能,
操作介面為 (簡/英) 版本。
保養1年(日後出現問題,我可代勞帶回內地代理保修)

價錢為HK$2450,(內地官方定價為RMB2080)
電池 $90, 各款機套  
硅胶套、PU皮套 $8   
绒布套、$25

是次團購不會收取訂金

涉及金額頗大,未慎重考慮者,請不要參與是次團購。
會員須經慎重考慮後PM本人 (姓名,電話) 確認作團購申請

以下為咨詢時的主題連結
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1195333&extra=page%3D1

是次團購活動於2009年4月12日星期日 23:59 前截止報名。
2009年4月15日星期三前有貨。
灣仔取貨。

報名格式如下
編號──登入名稱──訂購數量
1.             ~Ziv~               2

留位1

留位2

會唔會代買埋保護貼 同埋絨套係點樣既
到而家都仲諗緊買唔買得過m8.
另外呢 會唔會幫我地改到繁中界面的?

我想問包唔包保護貼ga?
重有就係有冇官方申請送ga座差and電?

原帖由 K1T 於 2009-4-11 14:17 發表

依家平左。冇保護貼....

香港市面上冇M8保護貼
不過我可以代買,
你當住20蚊一張先

盒內有
M8手機、電池、傳輸線、免提裝置、絨布

原帖由 noticedwolf 於 2009-4-11 14:39 發表
我想問包唔包保護貼ga?
重有就係有冇官方申請送ga座差and電?

官方申請電池包
要自己上官方網頁申請account
先用M8的SN 申請為論壇VIP
再填寫資料確認
先至可以選擇郵寄(限內地)或門市自取

之前唔係2750??
平左??

原帖由 ~Ziv~ 於 2009-4-11 14:59 發表

官方申請電池包
要自己上官方網頁申請account
先用M8的SN 申請為論壇VIP
再填寫資料確認
先至可以選擇郵寄(限內地)或門市自取

咁你可唔可以同魅族個邊傾傾,叫魅族睇在未有香港代理睇下可唔可以你訂時拎埋???

原帖由 K1T 於 2009-4-11 14:17 發表

拎機可以幫你試試.....
睇下個效果...

但留意一點
繁中介面唔係official出的