我都入左手啦 !! Philips SA2825~ (第一次更新19-12-08 16:04)

今日放學即去銅鑼灣直銷城入手....全新$299一年保

見到果度起碼仲有五六部....各位要買趁手~

第一次更新(19-12-08  16:04)

已經升左上最新6.0ver....入左d FLAC同mp3入去試過....
聽緊歌果陣如果轉其他野會lag一lag....
聲方面未得閒試清楚....不過初步咁聽.....成個聽感都好過music card好多....
無咁數碼聲....d bass真係好正....有量有質....好鍾意隻feel(唔知點形容...總之聽落去好舒服)....
仲有個full sound靠得住....平時好少開effect呀果d野....但full sound開左完全唔會唔自然....好正~
試過駁落喇叭度...完全唔失禮....幾正下~
$299抵到傻....各位真係有買趁手~
不過暫時搵到一個缺點....就係綠音好差.....見佢WAV格式錄以為唔錯....
點知錄落d聲勁朦....好唔掂~~~

咁正
搵D快叉拿拿淋叉好出評測

原帖由 符碌 於 2008-12-18 19:56 發表
咁正
搵D快叉拿拿淋叉好出評測

小弟唔識寫評測架wo....不過陣間儘管試下同m3做下比較~

原帖由 adilsh 於 2008-12-18 20:56 發表

小弟唔識寫評測架wo....不過陣間儘管試下同m3做下比較~

M3準備幾時放

直銷城?????

原帖由 符碌 於 2008-12-18 21:05 發表

M3準備幾時放

你想要 ?

原帖由 john2000 於 2008-12-18 21:07 發表
直銷城?????

係呀~~~

原帖由 adilsh 於 2008-12-18 22:27 發表

你想要 ?

No,如果比我買,我都可能會買SA28/29又或者藍魔V7

叉完電未

原帖由 符碌 於 2008-12-18 22:33 發表

No,如果比我買,我都可能會買SA28/29又或者藍魔V7

叉完電未

岩岩差完....係wo....洗唔洗update firmware架 ?

咩版本最好 ? 係咪支援flac啦 ?

回覆 9# 的帖子

呵呵 恭喜晒...299呢個價真係抵買..
up 上 6.0 就支援 flac 同埋ape喇..