[放毒] Sony A726 賣緊$699 :dev:

y@hoo度賣緊全新行貨   (有少少廣告成份, 如有問題麻煩admin del 吧 )

自己用緊M6SL 2GB 唔多夠駛唔知轉唔轉好...
4GB 如果放wav又係唔多夠, 放mp3又好似掙甘d 甘...

呢幾日比較過iPhone同手上o既A816,音域 A816跑贏晒!

原帖由 Rabe 於 2008-12-19 14:42 發表
y@hoo度賣緊全新行貨   (有少少廣告成份, 如有問題麻煩admin del 吧 )

自己用緊M6SL 2GB 唔多夠駛唔知轉唔轉好...
4GB 如果放wav又係唔多夠, 放mp3又好似掙甘d 甘...

A726係4GB?
A829 16GB賣緊$1399

原帖由 civic1217 於 2008-12-19 15:56 發表

A726係4GB?

係4GB
A829 都值得考慮, 不過想問有冇試過Cowon D2? d 聲邊個會好d?

今日在amazon.co.jp訂左NW-S738F,
歷史最底價15000Yen, 再買埋條錄音Cable WMC-NWR1, 以後可以將部Walkman既NC功能用在任何player上面

原帖由 civic1217 於 19-12-2008 15:56 發表

A726係4GB?

A829 邊道賣緊 1399 呀 ?

sony好似就快又有新機出...

原帖由 abcjerry 於 2008-12-19 23:59 發表

A919

原帖由 符碌 於 2008-12-20 01:54 發表
A919

A919 HK 唔會賣啦,佢比A8xx 多個電視之ma,個電視淨係日本先用到~~
同埋A919 都出O左好耐下, 要出都一早出O左~~

M6SL 係咪miniplayer?
我自己用A828, d 聲好過佢好多~~
改埋DAP setting 差仲遠~

原帖由 abcjerry 於 2008-12-19 23:59 發表

冇計, 我部NW-S718F個NC耳機斷線 要迫住買過部新,
早之就唔成日帶住黎跑步