想買平平的,音質好的 mp3機~~

想買平平的,音質好的 mp3機~~
聽歌好.....耳筒 靚就夠
學生仔黎.....budget不多,
如果有師兄可以轉讓俾我就very good啦~
(ps: 好似乜都我講晒)

去睇下仲有冇$299 SA28買,加個Vsound R02,五百蚊埋單

好似- - 貴左小小
窮啊

原帖由 ho002202 於 2008-12-24 00:54 發表
好似- - 貴左小小
窮啊

咁換個耳機,換成100蚊樓下o既Panasonic HJE200

原帖由 符碌 於 2008-12-24 01:29 發表

咁換個耳機,換成100蚊樓下o既Panasonic HJE200

Panasonic HJE200冇 跟耳機???
定跟機個好流??

原帖由 ho002202 於 2008-12-24 13:05 發表

Panasonic HJE200冇 跟???

冇跟

原帖由 ho002202 於 2008-12-24 13:05 發表

Panasonic HJE200冇 跟耳機???
定跟機個好流??

Panasonic HJE200咪係耳機,$100左右
抵玩靚聲都係PHILIPS SA28,可以播APE,FLAC,不過$299已經冇貨,百記賣$399

原帖由 檜山修之 於 2008-12-24 18:16 發表

抵玩靚聲都係PHILIPS SA28,可以播APE,FLAC,不過$299已經冇貨,百記賣$399

係耳機,不過唔好睇小呢隻野,呢個價位有呢個質素真係唔錯

原帖由 檜山修之 於 2008-12-24 18:16 發表

直銷中心做369
都抵過百記既..........

原帖由 符碌 於 2008-12-24 18:48 發表

係耳機,不過唔好睇小呢隻野,呢個價位有呢個質素真係唔錯

哦- -!
我搞錯晒d野...
以為佢係mp3 .......