如果format部mp3

因為一d事故想format部mp3
臨format前諗...會唔會洗埋播歌既程式
咁咪變左支1gb手指:funk:
究竟format好定唔format好

你係咪想插左電腦之後o係"我的電腦"執行format?
我建議最好用mp3機本身o既功能執行format工作

原帖由 toro241 於 2009-3-22 00:54 發表
因為一d事故想format部mp3
臨format前諗...會唔會洗埋播歌既程式
咁咪變左支1gb手指:funk:
究竟format好定唔format好

can you tell why you need to do format?

no nned to worry

原帖由 Eric321 於 2009-3-22 12:03 發表
你係咪想插左電腦之後o係"我的電腦"執行format?
我建議最好用mp3機本身o既功能執行format工作

係就未身搵唔到所以先咁用

原帖由 davidleehk 於 2009-3-22 12:45 發表

can you tell why you need to do format?

入面無歌,但容量個度係用左6x %

原帖由 toro241 於 2009-3-22 14:59 發表

try open command prompt and switch to the drive letter, enter below command and see any files inside

dir/a

原帖由 toro241 於 2009-3-22 14:59 發表

可能中毒, 用pc掃毒

you cannot delete the program

check過無毒
跟手把心一橫farmat左佢
得左
多謝各位比意見