部v6000hdv送左番代理成50幾日...都話未得...

只不過係升級果陣斷開唔到機
佢話要整1,2個星期我算
點知到今日到成1個幾2個月都話未得
我中間有打過幾次電話

佢宜家又話要一星期後先comfirm到幾時有得攞
我可以做d咩?:'(
除左等.....

which 代理?, MK "恆X" ???

代理?咁多間,邊間?

回復 3# bvbvblue

係PENG BO CO.^^"

回復  bvbvblue

係PENG BO CO.^^"
calvin_02 發表於 2010-4-27 10:29

我個部V6000HDV 都入左廠差唔多5個星期(PENG BO CO. 代理)
點知早幾日隻火牛壞左(未夠1年), 攞番去(PENG BO CO.)整, 點知佢話火牛只保3個月, 買個隻要$70(PENG BO CO.)

我個部V6000HDV 都入左廠差唔多5個星期(PENG BO CO. 代理)
點知早幾日隻火牛壞左(未夠1年), 攞番去(PENG ...
bb1000a 發表於 2010-4-27 03:47 PM

咁搵笨,保養咭上面有無寫明架?

買個隻要$70(PENG BO CO.) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你去旺電個間代理買la~~ 肯定唔使$70,三四十之ma~

ching 你部機壞mei lei 請問?

只不過係升級果陣斷開唔到機
佢話要整1,2個星期我算
點知到今日到成1個幾2個月都話未得
我中間有打過幾次電 ...
calvin_02 發表於 2010-4-26 13:26

樓主請 PM 個維修單號碼給我,我會盡快幫你安排。

樓主請 PM 個維修單號碼給我,我會盡快幫你安排。
pengbo 發表於 2010-4-27 21:50

post 呢到有人跟進/?????

買個隻要$70(PENG BO CO.) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你去旺電個間代理買la~~ 肯定唔使$70,三四十之ma~

c ...
extralam 發表於 2010-4-27 20:28

部機開機無畫面!!