回復  C-Leung

呢個post係講舊年chipset-1185, not 1186
你好耐冇玩, 对你嚟講1185/1186重係新野 ...
T400 發表於 2012-2-29 22:45

我知唔係講1186,同埋1185的確都出左一段日子
聽講1186比1185只係多左個3D,唔知真定假
只不過對比1073,1185連風扇都唔駛加,應該都唔錯下

你樓下allen c hing話好多online都唔多掂,係咩一回事?
早幾個月先update過部1073 r5,都仲有唔少野睇wor
不過自己真係冇乜心機用remote搵片睇,所以真係好少用

你用1073 R5 同1185,118比,除3D ISO同1.0menu外,分別唔會太大.
至於online,可能你用老電會比較好小小,3個系列都一樣內容,睇直播波簡直搵苦黎申
用部1073睇吓RMVB同online,跟住物色吓畫質好D嘅機,好過再玩蟹仔啦.

回復  allen2007

有幾多隻1:1
T400 發表於 2012-2-29 23:31

唔話比你你知,費時打我主意

唔重要嘅,得2隻2T,已經排緊隊想做佢

1186比1185多左3D, android, 快250Mhz, 多d ram
T400 發表於 2012-2-29 23:33

唔係部部1186都4GB RAM架,有D得512MB,仲要行Android,見到都想死

俾你識穿咗添
T400 發表於 2012-2-29 23:47

你唔夠用好耐啦
實知你諗乜架.

有偽hi-fi自然有揾笨級86 la
T400 發表於 2012-2-29 23:51

我不是偽hi-fi,而係平價A20
我嘅分身有好多,全部千頭,86係時候