如果5睇rmvb同android,Realtek係咪可以無視佢?

見d ching話sigma好掂咁,又想整番部分
請問有咩入門model推介?

見d ching話sigma好掂咁,又想整番部分
請問有咩入門model推介?
HANDSOMEMAN 發表於 2012-4-2 15:09

幾百至幾千都有,睇吓你要D咩先比意見你啦.
可分為新舊chipset,有無BD MENU等基本分類.

睇mkv/mp4多,其次bdmv/iso所以想有BD MENU,另想個nfs易set d既
5知$1k度得5得呢?(chipset果d5係幾識簡)

睇mkv/mp4多,其次bdmv/iso所以想有BD MENU,另想個nfs易set d既
5知$1k度得5得呢?(chipset果d5係幾識簡) ...
HANDSOMEMAN 發表於 2012-4-2 15:43

出得MENU有8642/3,8647.
如果以8642計都要1K以上,8647要2K.

marvel 晶片呢

出得MENU有8642/3,8647.
如果以8642計都要1K以上,8647要2K.
allen2007 發表於 2012-4-2 15:54

THX!CHING,我睇過下用呢D chipset既MODEL,有D有埋BD ROM既MODEL 2K鬆D我都冇問題
請問Kaiboer k750Li好5好?又或者有冇D model係可以插BD ROM?

marvel 晶片呢
chungsm 發表於 2012-4-2 17:17

Marvell行network差小小,畫質完勝Sigma
不過兼容同穩定度,始終唔夠Sigma高.

THX!CHING,我睇過下用呢D chipset既MODEL,有D有埋BD ROM既MODEL 2K鬆D我都冇問題
請問Kaiboer k750Li好5 ...
HANDSOMEMAN 發表於 2012-4-2 19:01

大陸牌子無幾多部好
之前N3算係最好玩支援又夠,可惜已停產,
有BD ROM嘅,會小好多選擇,要等以上兩位玩Sigma前輩教吓路先得.

已在 淘寶 訂咗 m3d