點解咁多人網上團購小米盒子嫁

7百幾個,仲要分1代 ($499),2代 ($599原價1398..........),團購網發死

但update apps方便wor
killuer_edwin 發表於 2014-1-16 01:09

我裝左應用寶係盒子,用MOUSE直接係電視UPDATE同DELETE APPS

連USB手指都可以唔使...哦..!!!
我用同一個LAN 就可以裝所有既APP 啦.
非常簡單既步驟呢...!! ...
Ricky_ston 發表於 2014-1-15 20:51

同一個LAN?咁第一次去邊度搵個file?係咪電腦要set share左個file出黎先呢?

連USB手指都可以唔使...哦..!!!
我用同一個LAN 就可以裝所有既APP 啦.
非常簡單既步驟呢...!! ...
Ricky_ston 發表於 2014-1-15 20:51

但update apps方便wor

咁認真講..好多人吾識...只係講越獄..以為好特別..其實未又係裝apk
而家米2update左都可以otg裝..吾識唯有 ...
jc917 發表於 2014-1-15 12:14

我update左 1.3.18裝唔到碗豆, 比我restore返原廠舊firmware 1.3.11去裝又得, 好彩

咁認真講..好多人吾識...只係講越獄..以為好特別..其實未又係裝apk
而家米2update左都可以otg裝..吾識唯有 ...
jc917 發表於 2014-1-15 12:14

我update左 1.3.18裝唔到碗豆, 比我restore返原廠舊firmware 1.3.11去裝又得, 好彩

而家米2update左都可以otg裝..吾識唯有比錢人賺