買比老人家電視,乜牌子掋玩?

買比老人家的,只用來看翡翠台,大約32吋,乜牌子掋玩?

SKYWORTH

買比老人家的,只用來看翡翠台,大約32吋,乜牌子掋玩?
nisden 發表於 2017-7-24 10:39

直接買呢部   

回復 3 #sasini1

講真好野黎?

via HKEPC Reader for Android

回復 sasini1

講真好野黎?

via HKEPC Reader for Android
nisden 發表於 2017-7-24 21:46

好過買普通idtv,都要1xxx-2000
因為呢部係android tv 可玩性更高,小米行高性價比策略,所以價錢方面可謂超值

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

好過買普通idtv,都要1xxx-2000
因為呢部係android tv 可玩性更高,小米行高性價比策略,所以價錢方面 ...
sasini1 發表於 2017-7-24 22:09

買比老人家就唔好買 ANDROID, 唔定期 reboot 好易爆 ram > hang 機, 開機又慢, 實比老人家插爆, 都係買番d非智能 idtv.

買比老人家,只睇翡翠台,
我覺得搵32吋舊款 Panasonic 最好,
無咁易壞。

買比老人家,只睇翡翠台,
我覺得搵32吋舊款 Panasonic 最好,
無咁易壞。
hkgordon 發表於 2017-7-25 20:27

勝在保養有5年
但解像度得 1366x768
高清翡翠台變標清

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 45&pid=34841294

.

翡翠台俾4k佢睇同俾720p都冇分別啦。