樂視盒子安裝 HBO Go 同 HMVOD app

想請教有冇人試過 download 尼兩個 app 的 apk 檔案,再裝係 Letv Box? 因為試過手機 mirror 去電視睇成日出格仔。諗緊有冇可能裝係盒子。試過用小米盒子裝但不成功。

如果 Letv Box 得, 想平平地買個二手盒子裝黎睇。謝謝

去淘寶可能仲好

回復 1 #kennethchong

你係手機裝完拎個apk去樂盒裝咪知得唔得囉

去淘寶可能仲好
chue 發表於 2018-2-18 22:38

二手幾十蚊部如果啱用抵玩

我都收咗兩部@$60,一部俾老人家睇,一部自用(剛剛部陳年天敏盒瓜咗),而家日日睇冬奧。

我都收咗兩部@$60,一部俾老人家睇,一部自用(剛剛部陳年天敏盒瓜咗),而 ...
pobpob 發表於 2018-2-19 09:22

師兄裝左咩 app 可否介紹下

我都收咗兩部@$60,一部俾老人家睇,一部自用(剛剛部陳年天敏盒瓜咗),而 ...
pobpob 發表於 2018-2-19 09:22

我重Cheap,
同区行二條街交收,二手免費收左部机,天天看冬奥,足球直播。看日韓劇,电影。

我重Cheap,
同区行二條街交收,二手免費收左部机,天天看冬奥,足球直播。看日韓劇,电影。 ...
alex008 發表於 2018-2-19 11:13

免費?

我重Cheap,
同区行二條街交收,二手免費收左部机,天天看冬奥,足球直播。看日韓劇,电影。 ...
alex008 發表於 2018-2-19 11:13

請問用乜 野 app 睇?

可以费物利用?我部掉左系度好耐,唔知有咩用

via HKEPC Reader for Android

可以费物利用?我部掉左系度好耐,唔知有咩用  

via HKEPC Reader for Android ...
takeoto 發表於 2018-2-20 11:58

賣返$60