亞視app裝去盒子

我用樂視盒子裝唔到,有無人裝到?

我試過裝落 zidoo x9s, 裝到, 但睇直播台(免費)會 hang 左, 另外裝過落左手機/平板, 用 miracast 去電視都 hang, 應該係 block 左 hdmi 輸出.

我用樂視盒子裝唔到,有無人裝到?
活力寶蹄 發表於 2018-2-22 16:18

只支援android 5.0以上

有冇海外高手 幫樂視盒子 升級 4.4真係好多app用唔到

裝唔到,所以 ATV 唔會有幾多人睇

樂盒係幾多?4.2?

樂盒係幾多?4.2?
活力寶蹄 發表於 2018-2-24 08:50

4.4

部野得hk同cn兩個版本,海外基本上都冇辦法買到,想有外國大神支援都幾難…

ATV 真係冇陰公,上個月先推原價 680 一年會籍,今日荃豐相信係全世界唯一有入貨既舖頭已見到賣$499,而且由於成個月都冇相關 IT 刊物報導開箱測試,D人已當佢冇得裝 APP,佢地本身又冇野睇,來來去去都係百萬富翁今晚見,蜜月期未過就要大割引

而家只有兩條路佢行,一就係官方提供下載固件供手動更新&先回收賣唔出果批貨再補完為可以裝 APP 百分百兼容 ANDROID,二就係等變死貨冇人買又再執多次,其實我好早就查詢過隻盒,可惜冇回覆之後仲要 BLOCK 埋我,而家後果已浮現因為一定唔只我一個受到呢種"星級禮遇"

ATV 真係冇陰公,上個月先推原價 680 一年會籍,今日荃豐相信係全世界唯一有入貨既舖頭已見到賣$499,而且由於 ...
chue 發表於 2018-2-26 19:39

比你裝到apps 去其他盒,佢仲駛賣佢隻盒?
佢個玩法同mytv super一樣,你唔駛止意裝去其盒架啦,
比你裝到隨時仲比人偷link,邊會咁做