請問可否用佢駁電視睇Netflix?

有D人話得, 有D人又話Netflix Block左,
又唔想俾三百幾蚊試, 有無人真係試過?
唔該.

唔該.
...
cityhunt 發表於 2018-10-15 09:37

你去 iphone區問應該有人答到

Netflix 完全無問題, 佢本身都有 app for Apple TV, 根本預你喺電視到播

myTV Super, Now Player 嗰啲就唔得

唔該.
...
cityhunt 發表於 2018-10-15 09:37

可以,但買部二手 Apple TV 可能仲抵玩

如果想 AirPlay,買部二手既第三代,應該都係四百蚊左右,仲預載左 Netflix

可以,但買部二手 Apple TV 可能仲抵玩  

如果想 AirPlay,買部二手既第三代,應該都係四百 ...
trendhk 發表於 2018-10-15 21:52

邊度比較多舊 APPLE TV 買?有可能買隻研究下

邊度比較多舊 APPLE TV 買?有可能買隻研究下
chue 發表於 2018-10-16 01:12

DXFexer 個度我見到有幾部

第三代內置左 Amazon Prime Video、Netflix 同 AirPlay 都無問題,如果想裝 Apple TV 專用 App 就要第四代之後先可以

如果只係睇Netflix,用Chromecast 仲方便啦,Android /iOS 都用得。

via HKEPC Reader for Android