mytv super 值不值買?

mytv super 值不值買?

不值得,都係等約滿轉會 HKBN,滿意就續,唔滿意就等下次再轉前睇 HKBN 果邊話駛唔駛還,睇定D先,好過比8舊

送都唔想用,俾錢?不了?4K都無既垃圾機居然仲收得貴過N仔同Amazon prime....

要黎有咩用

送都唔想用,俾錢?不了?4K都無既垃圾機居然仲收得貴過N仔同Amazon prime....

要黎有咩用 ...
DGCNYO 發表於 2019-2-7 12:19

任看經典劇集。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

任看經典劇集。
daemongmong 發表於 2019-2-7 12:46

新香港人識鬼什麼經典劇集,跟住走出黎話TVB 有鬼人睇咩

睇你屋企有乜人,
好似我屋企有老人家,
一日睇足12個鐘以上,
已經無現場睇電視!

前排問佢有無睇大帥哥,
佢話無追,等出晒先一次過睇!

另外,見佢TVB啲舊片佢都無乜睇,主力睇佩音日韓大陸劇......

睇你屋企有乜人,
好似我屋企有老人家,
一日睇足12個鐘以上,
已經無現場睇電視!

前排問佢有無睇大帥哥 ...
denc 發表於 2019-2-7 17:31

要配音就冇計,否則睇字幕就大把其他選擇,重新好多。比如美劇the good doctor,個個已經睇緊第二季尾。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

睇你屋企有乜人,
好似我屋企有老人家,
一日睇足12個鐘以上,
已經無現場睇電視!

前排問佢有無睇大帥哥 ...
denc 發表於 2019-2-7 17:31

好多阻唔到番工既香港人邊知D老劇多人睇丫,所以一見D人話MT TV 超級 無人睇,唔知點解我第一個感覺覺得新香港人黎

好似以前ATV 個歲月留聲台,其實不知幾多老人家中午睇,
只係佢個台無人落廣告,目標觀眾消費唔到者

要配音就冇計,否則睇字幕就大把其他選擇,重新好多。比如美劇the good doctor,個個已經睇緊第二季尾。
...
new68u 發表於 2019-2-8 10:22

老人家當然主要係要有配音啦!
mytv都有原音架,但嗰啲我屋企老人家根本唔會睇!

你要明佢哋睇電視係唔留心架,有時仲要只係聽,
又或者睇睇吓行咗去(但唔會按暫停).

所以如果屋企有老人家,我幾推薦買部俾佢(前提你要有心機教識佢用先)