[教學] 求推介可播到4K 片既盒

求推介, 最近換左部4K電視, 想買部PLAYER 可以播到4K藍光 既MKV 檔 OR ISO 檔 .  BUDGET大概600元內. 海美迪H7四代 好唔好呢 ? 內置APPS可有可無, 因為主要都係上網自己BT .  謝謝幫忙

小米盒子S

小米盒子S
frankiepoon 發表於 2019-2-25 18:13

裝左最新 kodi 測試版

應該播到 uhd bd iso

不過暫時唔支援出 menu

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

裝左最新 kodi 測試版

應該播到 uhd bd iso

不過暫時唔支援出 menu

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - An ...
kofz 發表於 2019-2-25 23:30

唔該兩位, 咁去馬買小米S , 唔知官網定淘好呢? 官網見無哂貨

求推介, 最近換左部4K電視, 想買部PLAYER 可以播到4K藍光 既MKV 檔 OR ISO 檔 .  BUDGET大概600元內. 海美 ...
caca1984 發表於 2019-2-25 12:51

建議你買海美迪Q5四代

一步到位 魅視m9702

求推介, 最近換左部4K電視, 想買部PLAYER 可以播到4K藍光 既MKV 檔 OR ISO 檔 .  BUDGET大概600元內. 海美 ...
caca1984 發表於 2019-2-25 12:51

一步到位 魅視m9702
java2 發表於 26-2-2019 21:49

抄OPPO介面果部?

哩部低玩

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

斐訊盒子T1 二手大概100,刷第三方固件

Firetv 4k support 4k TV and can play H.265 4k movie