求推介43-50 寸電視

想平平地放間房用,
咁岩見到小米電視4S 可以直送香港, 1700 人仔有43寸,
同SONY X7500 43寸就HKD 4800,
想問下邊部抵玩D? 同有冇其他推介? thx!

昨日訂咗呢部50吋, 4仟蚊有找, 貪佢可以聽藍牙耳機, 等送貨 !

TCL P6係唔錯
可惜冇 dolby vision

我會揀sony
TCL香港邊到有得賣,想睇下現貨d色水  ?

panasonic 55吋 55fx680c ¥3149

TCL 睇落唔錯, btw 我見佢50寸4399, 係咪有d promo code 可以再平?
不過小米50寸, hkd2600 送到上門幾吸引

想平平地放間房用,
咁岩見到小米電視4S 可以直送香港, 1700 人仔有43寸,
同SONY X7500 43寸就HKD 4800,
...
dkylc 發表於 2019-3-6 17:50

唔好買,4s得1GB ram,包你痛不欲生。

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

new68u 發表於 2019-3-7 10:05

我見呀, 43寸 1GB, 但50寸有2GB,

new68u 發表於 2019-3-7 10:05

P6 就有2.5GB RAM + 16GB Flash !

我見呀, 43寸 1GB, 但50寸有2GB,
dkylc 發表於 2019-3-7 10:12

唔介意廣告機可考慮