小米盒子s

依家用緊小米盒子國際版,
近來有時當chromecast 用, cast D 4K YouTube片會成個screen 綠左播吾到,
見小米盒子s 雙十一有特價,請問各位師兄值吾值得upgrade,cast YouTube 有無問題? thanks

via HKEPC Reader for Android

國際版S ?
點解唔直接用YOUTUBE睇4K?

國際版S ?
點解唔直接用YOUTUBE睇4K?
1個閒人 發表於 2019-11-3 11:55

直接用YouTube 睇要用佢個remote,
當chromecast 用cast 出黎可以用手機control, 個人覺得方便D

via HKEPC Reader for Android

319買左隻來玩,幫你試下

frankiepoon 發表於 2019-11-8 13:15

319 咁平, 請問那裡買呢?
THANKS

319我都想買部玩

319我都想買部玩,請問那裡買呢?

frankiepoon 發表於 2019-11-8 13:15

已經試左
一換左小米盒子s 條hdmi 線舊機已經無問題,睇黎係本身條taobao hdmi 線有問題
小米盒子s 同小米盒子 國際版速度無分別,軟件都無分別...
結論係我用左$400買左條hdmi 線

ps. 如果有人想要買部99%新小米盒子s(只係著左一次)/二手小米盒子國際版可以pm 我

已經試左
一換左小米盒子s 條hdmi 線舊機已經無問題,睇黎係本身條taobao hdmi 線有問題
小米盒子 ...
kenlau 發表於 2019-11-8 15:32
我試左ok, 其實跟機cheap線不嬲頂唔順4K60p HDR full bandwidth, 我用自己d舊線High Speed Cert. HDMI 1.3已經得啦!
Btw, 我講得Netflix HDR表現好過上一代

319我都想買部玩,請問那裡買呢?
jay198610 發表於 2019-11-8 15:28
小米香港,要6號前先拎到80/50紅包啦,而家買你只可以買兩部加個配件用800-100配件卷