請問:是不是因為大陸TV BOX沒有認證, Netflix 只可以出低解析度

請問:是不是因為沒有認證,X96Max+和 X88King .....這些 TV BOX, Netflix 只可以出低解析度

通常頻寬唔夠先至會出低解析度

sam2004 發表於 2020-9-2 12:29

Thanks

沒認證的盒去唔到高清的。係用手機版

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

沒認證的盒去唔到高清的。係用手機版

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
sfchk1987 發表於 2020-9-2 13:11

哈哈????!咪人讲就信,FC是王道,720以上已经系高清,你会信没认证的画质会只得三几百吗?

U TV box明明有google牌頭,比中移動整到廢咗武功!有冇人有方法破解倒?依家只可安手機版睇Netflix

哈哈????!咪人讲就信,FC是王道,720以上已经系高清,你会信没认证的画质会只得三几百吗? ...
hanzawa 發表於 2020-9-2 13:26

看720 你都接受到就沒問題啦。 如果唔係用4k電視都仲用呢d電話版咩。

哈哈????!咪人讲就信,FC是王道,720以上已经系高清,你会信没认证的画质会只得三几百吗? ...
hanzawa 發表於 2020-9-2 13:26

Thanks

U TV box明明有google牌頭,比中移動整到廢咗武功!有冇人有方法破解倒?依家只可安手機版睇Netflix ...
curtis1999 發表於 2020-9-2 14:39

暫時冇得破解

冇認證盒就係咁

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

sam2004 發表於 2020-9-2 12:29

你既答法係無敵,但係幫唔到樓主