請問純睇英超/歐聯邊個盒子好

電視/電影果啲bonus
最主要睇英超歐聯
請問有無邊個盒比較流暢,順,清????????

now tv for sure

回復 1 #xxsky88

買Now e 盒子join plan 睇吧
如果唔想花錢就喺google 上面搵link 睇
所有盒子就算比你睇到,都會遇到唔清,唔順嘅問題,我用過咁多隻盒子睇波,遇到嘅情況都係差唔多,所以想安安樂樂睇場波,付費係比較好嘅方法

via HKEPC Reader for Android

電視/電影果啲bonus
最主要睇英超歐聯
請問有無邊個盒比較流暢,順,清???????? ...
xxsky88 發表於 2021-8-11 00:00

Nowe盒睇緊4k英超

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

今日用安博睇咗成場MU<>Leeds 無LAG但只得720P 應該會買nowe

今日用安博睇咗成場MULeeds 無LAG但只得720P 應該會買nowe
alan4k 發表於 2021-8-14 22:44

你如果 join nowe

得佢自家盒出到 4k畫質

或者 Windows 10 +  Microsoft Edge

其他只出到1080

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

你如果 join nowe

得佢自家盒出到 4k畫質

或者 Windows 10 +  Microsoft Edge

其他只出到1080

via HK ...
kofz 發表於 2021-8-14 23:12

今季開始,就算唔係用佢自家個Now E TV Box,都可以睇到4K畫質...

今季開始,就算唔係用佢自家個Now E TV Box,都可以睇到4K畫質...
shekcw 發表於 2021-8-14 23:54

原來咁

咁我收起個專盒

一部 shield tv睇晒

shekcw 發表於 2021-8-14 23:54

請問係唔係用其他盒子download 個Nowe apps 都可以睇到4K?

via HKEPC Reader for Android

https://www.nowe.com/noweatvapp

啟用 4K 內容播放
Now E Android TV 應用程式已正式支援 4K 內容播放!若要在 Android TV 上觀看 4K 畫質之內容,請不要忘記在「帳戶」>「我的帳戶/設定」中啟用「在適用時允許以 4K 畫質播放」配備 4K 電視以享受大螢幕最佳體驗。