[取消出售] 全新 OSIM 按摩椅 (OSIM 未送貨)(31/3 24:00 End)

由於突然安排到新居放置呢張按摩椅, 現終止出售~~ 打擾晒咁多位

年幾前買 jor 一張按摩椅 (古天樂做廣告 gor 張), 俾晒錢, 本來打算搬新屋之後用
但由於最後搬屋唔成, 一直無叫 OSIM 送貨
索性拎出嚟賣, 價錢係 HK$ 14000, 3月31日24:00 完結
可以約埋一齊去 OSIM 門市安排送貨, 當面搞清手續
有意請回覆此post留言

註 :
講明先, OSIM 後來出 jor 新型號, 賣點係可以將按摩腳 gor 一部份收埋入椅下面, 但係就無得按摩腳板同手臂 ; 新型號賣梗大約 HK$ 17XXX 左右
新舊型號各有各好, 最好自己親自去門市試試~~

呢一張 : http://www.youtube.com/watch?v=onu1TG7KQlE

師兄 請加返 完結 日期同時間
仲有系賣幾錢, 否則版主做野會被人封post

除左加返個完結日期...
仲要加交個價錢,因為呢到唔可以講價或以PM形式出售

多謝兩位朋友提點, 已加返價錢及完結時間

原帖由 竣竣爸 於 2009-3-27 17:11 發表
師兄 請加返 完結 日期同時間
仲有系賣幾錢, 否則版主做野會被人封post

原帖由 raytsui00 於 2009-3-27 17:16 發表
除左加返個完結日期...
仲要加交個價錢,因為呢到唔可以講價或以PM形式出售

[賣] 全新 OSIM 按摩椅 (OSIM 未送貨)

9. 買賣標題上必須清楚列出截止日期及時間。開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),所有拍賣及出售結束時間為午夜 12 時前。

有意一定要在帖中出價

原帖由 AndyWilliams 於 2009-3-27 20:02 發表
有意一定要在帖中出價

我原先係寫 "有意請留言", 意思係 "請覆 post 留言咁解"
不過, 你認為易生誤會, 我已經改為 "有意請回覆此post留言"