這SET可以再下降至6000內嗎?

這個組合
我還有火牛的問題...不知這隻火牛夠不夠用?
謝了=]

火牛可能低左d,600W-700W會好D,板換P7H55/P7H55M 用$1000到的VGA

H55沒USB3和SATA3
我這台預計使用2-3年以上的
USB3, SATA3可以預留升級硬碟或外置裝置
雖然Sandy Bridge使用1155, 但是預計CPU, MB, VGA都不會大改
最多是加RAM
但4GB應該已夠用了

1)h55一樣有usb3既,高階h55一定好過雞板p55
2)火牛唔夠,轉550w到
3)display用768mb足以
4)唔好用綠盤,慢死你

1)h55一樣有usb3既,高階h55一定好過雞板p55
2)火牛唔夠,轉550w到
3)display用768mb足以
4)唔好用綠盤,慢死 ...
twk95818 發表於 2010-8-12 20:09

因為我只看了上面那兩塊=]
我再看一下=]
P7H55D-M EVO 和 P7H55D-E LX比較...?

火牛夠
HDD如果想用wd就caviar blue 1tb or hitachi 1tb

火牛夠
HDD如果想用wd就caviar blue 1tb or hitachi 1tb
hioohi 發表於 2010-8-12 20:36

轉Black 640gb.=]

GTX460 要2個6pin頭 CM460得1個 買CM550W$580或ANTEC 620W$590都有2X6PIN

GTX460 要2個6pin頭 CM460得1個 買CM550W$580或ANTEC 620W$590都有2X6PIN
awai36 發表於 2010-8-12 22:09

4pin => 6pin=_=?