求REN圖LIST EPYC雙路7281~請大神幫幫忙~沒咩人請EPYC~

預2萬左右~唔打機~要來畫圖REN圖~
display卡 NVIDIA Quadro P1000?這張可以嗎? 現有1050TI卡係手(不換卡分別大嗎?)
其他全換新~新年要出了~請大神幫幫忙~沒咩人請EPYC~
洋垃圾太貴了不考慮~

PS:
   我知道唔夠錢~或者先換CPU 加底板 加 火牛那些先可以嗎?RAM先買一條~

呢張先够做NVIDIA Quadro 24GB P6000  $37,900

2萬左右~唔打機~要來畫圖REN圖~
display卡 NVIDIA Quadro P1000?這張可以嗎? 現有1050TI卡係手(不換卡分 ...
洋垃圾太貴了不考慮~
lkkitlkkit 發表於 2018-1-23 08:51

EPYC點睇都貴過洋垃圾..............................................

2萬 美金 ?
snap820 發表於 2018-1-23 09:15

沒那麼多錢......
公司機...不過自己出錢,.,,,,,,

呢張先够做NVIDIA Quadro 24GB P6000
sport 發表於 2018-1-23 09:25

@__@!!!!唔平吧....

EPYC點睇都貴過洋垃圾..............................................
yjfoeg 發表於 2018-1-23 09:50

我見....洋垃圾都唔係差太多錢~2670都2千幾粒了 另外有粒2683都要5千......

用返6700K咪算囉。

我見....洋垃圾都唔係差太多錢~2670都2千幾粒了 另外有粒2683都要5千......
lkkitlkkit 發表於 2018-1-23 10:04

你講緊兩粒7281喎, 20k你淨係兩粒7281都去左一半有突啦 ...........

用返6700K咪算囉。
sport 發表於 2018-1-23 10:06

已經用緊6700K~想在提昇~RUN圖格仔太少了~