回覆  sport

請問有冇m2 Heatsink 介紹,喺邊度買 ??
另外請問知唔知道邊度有磁石貼防塵網買 120x240mm ?  ...
popup 發表於 2019-10-24 02:39

新高登有m2 Heatsink $25-$48,見有磁石貼防塵網買 120x240mm

回覆 11# sport

記唔記得喺咩位置? 我去過二樓有好多國產Heatsink賣嗰間,佢話冇磁石貼防塵網 120x240mm 賣喇

回覆 9# sport

你喺深水埗嗰頭返工? 如果就腳又方便你, 就多謝你先 , 如果唔係,就唔好麻煩你你特登約你出嚟拎

回覆  sport

你喺深水埗嗰頭返工? 如果就腳又方便你, 就多謝你先 , 如果唔係,就唔好麻煩你你特登約你出 ...
popup 發表於 2019-10-24 16:57

行哂實搵到,有d唔係日日開門,或落黃金陽明,係金的士隔離

新高登有m2 Heatsink $25-$48,見有磁石貼防塵網買 120x240mm
sport 發表於 2019-10-24 16:39

m2 Heatsink 有冇d圖可以望下

回覆 13# popup

磁石貼防塵網,搵到啦,原來高登二樓有一間專賣usb 及週邊產品嘅鋪頭 有 好多唔同size選擇

$20 - 12x24 唔使去淘寶方便快捷

回覆 14# sport

m2 Heatsink
我頭先去新高登見到廿零三十蚊,不過有大約0.3至0.5cm 厚度
我驚黐咗之後塊底板頂住個機箱底
個ssd平均45度,應該都可以唔使貼住

回覆  popup

磁石貼防塵網,搵到啦,原來高登二樓有一間專賣usb 及週邊產品嘅鋪頭 有 好多唔同size選擇

$2 ...
popup 發表於 2019-10-25 16:11

ching可以拍個圖share下...

回覆 18# 131213

我冇影低相但係有啲似呢個

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  131213

我冇影低相但係有啲似呢個
popup 發表於 2019-10-25 22:41

我買咗2款,1款同你一樣,一款厚d兩邊上鏍絲$48