行VISTA 32BIT X200S 用3GB RAM係唔係好過4GB

聽閒VISTA /W SP1認到4GB但實際用到既都仲係3.2 GB 咁我放1+2落去係唔係最好嫁喇
我比較貪心想部腦有最好表現!!

i am using 64bit vista with 4g ddr3 in x200s, really quite good performance~altough 1+2 is much cheaper.....

x200, 1+2行緊vista home premium...都已經好順暢

回覆 1# 的帖子

The RAM is so cheap... Go for 4G and prepare for Window 7.

原帖由 achau01 於 16-12-2008 20:13 發表
The RAM is so cheap... Go for 4G and prepare for Window 7.

DDR3仲未大插水

原帖由 eric09236 於 2008-12-16 20:20 發表

DDR3仲未大插水

其實都已經平左好多, 而家三百幾就已經有一條notebook用既2gb ddr3-1066

原帖由 ~小雞~ 於 16-12-2008 20:21 發表

其實都已經平左好多, 而家三百幾就已經有一條notebook用既2gb ddr3-1066

唔係MA, 而家己經平成 咁, 我電腦節個時係灣電仲見到要成5百

原帖由 ~小雞~ 於 2008-12-16 20:21 發表

邊度有三百呀,唔好吹水喎
DDR3 2G 宜家最平都要4XX

原帖由 thesleeper 於 2008-12-16 20:43 發表

係你自己唔知姐,adata平到笑,$37x
你訓醒未

原帖由 thesleeper 於 2008-12-16 20:43 發表

你自己睇清楚先啦, 我話三百"幾"
去黃金高登行個轉睇下a-data啦