請問呢隻vaio 火牛係邊度有得賣

我用緊vaio sz, 但每次出trip, 都好唔想拎隻巨型大火牛

但之前上網mobile01見到VGP-AC19V21, sz 都可以用到
又細隻又靚, 真係好想買,但問過sony hk 都冇, 真可惜

有冇爸打可以話比我聽邊度可以揾到呢隻火牛

MK computer center 2nd floor
$1980

原帖由 Qookei 於 2008-12-27 23:41 發表
MK computer center 2nd floor
$1980

我買部netbook 好過

大把 SZ代用牛。。。。。

原帖由 初心者 於 2008-12-28 03:24 發表
大把 SZ代用牛。。。。。

where??

代用牛=巨型

原帖由 iaudio 於 2008-12-27 23:31 發表
我用緊vaio sz, 但每次出trip, 都好唔想拎隻巨型大火牛

但之前上網mobile01見到VGP-AC19V21, sz 都可以用到
又細隻又靚, 真係好想買,但問過sony hk 都冇, 真可惜

AC19V21 已經冇出, 宜家出AC19V29, 比21 仲細D..

不過坦白講......其實唔係特別細, 只係長o左易收藏D 同埋拎出o黎靚D.
我本身用AC16V10, 隻野好重, 唯一好處係可以收埋o係袋邊.

回覆 7# 的帖子

我自己用緊AC19V29, 比原裝牛輕幾十gram, 我係日本叫朋友幫我買, 連shipping around hkd 1300, 抵唔抵見人見至, 我鍾意佢個樣. 我一次買左2隻, 而家仲有一隻全新, 開左一次黎check咁大把

原帖由 Magicsnake 於 2008-12-28 17:18 發表
我自己用緊AC19V29, 比原裝牛輕幾十gram, 我係日本叫朋友幫我買, 連shipping around hkd 1300, 抵唔抵見人見至, 我鍾意佢個樣. 我一次買左2隻, 而家仲有一隻全新, 開左一次黎check咁大把

have photo?thxthx

原帖由 iaudio 於 27-12-2008 23:31 發表

其實火牛唔係個個都可以用咩?? 唔同的最多是火數問題