香港有冇依隻ssd賣? x40/x41 合用

http://www.photofast.tw/eng/SSD_G_Monster_18IDE.html

mlc黎的
不過我諗正常一張slc cf都快過果個hd..

如果係 mlc 大陸有, 599 32g
再唔係你可以用 mtron mobi 3000 1.8' 加 zif 2 ide 一樣得 仲係 slc添

SLC cf 我試過 transcend 266x 8g, 如果同佢地post 個d test 比較, 係快唔過, 佢地mlc 平均同max都過 60以上

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 cube818 於 2009-3-21 23:45 發表
隻ssd賣多少$$

加幾舊可以買多部 2手 x40....哈哈

photofast 應該唔貴

有冇ching 用過呢?

原帖由 testking 於 2009-3-26 00:20 發表
有冇ching 用過呢?

如果你係講大陸個隻, 有...
見圖:
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢隻牌子就見過,但唔知有冇呢款!

原帖由 timothyhkg 於 2009-3-26 00:30 發表
呢隻牌子就見過,但唔知有冇呢款!

香港唔知, 我都係大陸買, 有1年保用, 講價到 550 仔, so far 都ok, 如果你部x40保養得都仲好, 都值得投資,  用 4 cell 電 1.2kg, 手帎又唔會好似x60 咁熱, cpu 又唔係慢(compare to ATOM netbook), 又有 12' mon, 上吓網, 睇下 720p movie 都幾爽.

原帖由 versa 於 2009-3-26 00:37 發表

香港唔知, 我都係大陸買, 有1年保用, 講價到 550 仔, so far 都ok, 如果你部x40保養得都仲好, 都值得投資,  用 4 cell 電 1.2kg, 手帎又唔會好似x60 咁熱, cpu 又唔係慢(compare to ATOM netbook), 又有 12' mon, 上吓網, 睇下 720p movie 都幾爽.

CHING 你介唔介意講係邊度買呢? 有冇多d 資料呀?