史上最平 ThinkPad X !!! $6,980 有交易

而家係呂射、馮宅果d連鎖店有得賣啦, 腦場就未有住~~~ $6,980 真係好抵玩,有齊ThinkPad 既精髓, 雖然只係用Celeron M ULC CPU,不過比我都寧願比多少少錢買佢好過用netbook......都係1kg咁上下之嗎~~~

轉載自:    http://unwirelife.com/2009/03/23/lenovo-thinkpad-x200s/

Intel Celeron M 723 ULV
買部X系黎上網

可唔可以自己上網買粒換

thinkpad X series cpu都係燒死o係板, 無得換

x200s 賣7k真係好抵

過多幾個月大學價可能再平d

原帖由 mansiu 於 2009-3-24 00:03 發表
thinkpad X series cpu都係燒死o係板, 無得換

x200s 賣7k真係好抵

吹出泥得唔得

都唔係比多小小... 1部=2部貴netbook = 3部平netbook

原帖由 kmb3av188 於 2009-3-23 23:56 發表
Intel Celeron M 723 ULV
買部X系黎上網

可唔可以自己上網買粒換

不如成塊底版換左佢啦 xd
真係寧願買x200好過
差唔多7千蚊買粒celeron..

如果係dual core Celeron都仲可以諗諗

原帖由 恆星* 於 2009-3-24 00:36 發表

不如成塊底版換左佢啦 xd
真係寧願買x200好過
差唔多7千蚊買粒celeron..

價錢就黎成倍喎
仲要用西利王

原帖由 哈日馬基 於 2009-3-23 23:46 發表
而家係呂射、馮宅果d連鎖店有得賣啦, 腦場就未有住~~~ $6,980 真係好抵玩,有齊ThinkPad 既精髓, 雖然只係用Celeron M ULC CPU,不過比我都寧願比多少少錢買佢好過用netbook......都係1kg咁上下之嗎~~~

htt ...

應該係 1.5KG  我都用X200既