CQ40-113AX 睇dvd時73度

CQ40-113AX 睇dvd時73度

用PowerDVD9 + TrueTheater 睇

正唔正常?

睇普通DVD對部機負荷唔係好高,邊樣野73度?:funk: :funk:
咁full load咪死得

回覆 2# 的帖子

係cpu...
同埋讀dvd部notbook好震

用只手摸個表面都feel到勁熱

介唔意介意講下config & 部機用左幾耐?我返緊工費事check,因為就算T2XXX系列full load都唔應該去到70度!
另你用咩software check?

部機用左1個月到...
我係用core temp    check

仲有..唔知點解有時開機會無聲...要關機..再開機先有番聲(重新開機都冇用)

唔該曬

上網+聽歌 都成6x度

我見人d notebook cpu都係4x-5x度

我都係用緊以部notebook~但覺得佢時常都好鬼熱=.="
佢個出風口唔係水平咁出,所以我覺得設計有d問題!!!

AMD mobile U功耗上都係及唔上intel
再加上hp d低楷機真係......

回覆 7#,8# 的帖子

甘部notebook 米好快玩完

原帖由 sam991006 於 2009-4-15 09:48 AM 發表
甘部notebook 米好快玩完

actually u should not buy anything of hp brand
(I have put it black list already)