訂左新機

一個星期先有貨...

"Dell Precision M4400"

CPU : C2D T9600 2.8Ghz
Ram : 2x2GB
HD  : 320GB 7200RPM
Display :  Quadro M770 512M
MON : 15.4 LED 1920X1200

齊頭$萬四銀

好想試o下佢Run 3D render 有幾快

部機幾重?
成萬四銀,師兄真捨得

原帖由 bennylau127 於 2009-10-21 22:49 發表
部機幾重?
成萬四銀,師兄真捨得

部機唔算貴,因為 Software 仲貴...

等機番黎就裝佢:

"Solidworks" 一套 $四萬六...

加埋齊頭六皮野.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 LED 於 2009-10-21 22:22 發表
一個星期先有貨...

"Dell Precision M4400"

CPU : C2D T9600 2.8Ghz
Ram : 2x2GB
HD  : 320GB 7200RPM
Display :  Quadro M770 512M
MON : 15.4 LED 1920X1200

齊頭$萬四銀

好想試 ...

quite cheap

workstation 級既dell好正的...不過睇樓主裝得solidwork,又行埋64 bit,實扯得盡部機

原帖由 LED 於 2009-10-22 00:08 發表

等機番黎就裝佢:

加埋齊頭六皮野.

我真係大開眼界

等機番黎就裝佢:

加埋齊頭六皮野.

相比下 萬四果然係cheap

回覆 4# 的帖子

乜SOLIDWORKS咁貴咖
你有無參加佢個course 值成3000幾蚊

等機番黎就裝佢:

加埋齊頭六皮野.

四萬六,樓主唔係自己用吖?係唔係工公司野呀?以後每年 Update ,仲要比4千六喎....