請各師兄推介,普通文書加遊戲,預算5000到 thz

主要用途係上f.b,文書,同玩d低配備 online game,將會係屋企用多,但會有時帶走
預算5000到,最盡5500 ,唔該sa

啱啱諗住買DELL Vostro3400,好似幾好咁.......

fujitsu lh 530應該夠用

啱啱諗住買DELL Vostro3400,好似幾好咁.......
morris 發表於 2010-4-28 12:45

e個好次唔錯,但就跟vista

fujitsu lh 530應該夠用
KV7167 發表於 2010-4-28 12:49

e個都幾好,但就5998,如果高登個d鋪有無分期架?

回復 5# michaeltga2

問價睇下佢會唔會減

e個好次唔錯,但就跟vista
michaeltga2 發表於 2010-4-28 13:03

可以+498轉window7(專業版添)丫嘛......4988果部加498=5486. 啱晒你同我O既筆直.

呢個價錢有 i3-450M, Win7 Pro, 7200轉320G HDD, 6 cell電.  而家第二個牌子末搵倒....

可以+498轉window7(專業版添)丫嘛......4988果部加498=5486. 啱晒你同我O既筆直.

呢個價錢 ...
morris 發表於 2010-4-28 13:14

咁又係,又i3,有7200rpm hdd 又6cell 夠sa玩啦

sl410?

sl410?
f-secure 發表於 2010-4-28 17:03

希望各師兄可以盡量比多d型號我thz