$8000邊部notebook 好?會打機, 輕重唔係問題, 最緊要MON 夠大

暫時上網睇左有以下幾款好似幾好:
Lenovo Y560
Asus N71J
Acer 4820
Samsung R580-JS01
請問仲有冇更好的選擇?
同埋我想問, 一部notebook 可以大概用到幾耐? 如果我每日平均用4 個鐘, 間中打機 (放假狂打, 番學少打), notebook 果舊電通常可以用到幾耐? 係暑假先買notebook 會唔會比依家抵(多D 優惠?) ? 謝!

邊有人可以答你用到幾耐,我有部用左5年都仲識郁 亦有fd一過保就打柴 亦有可能你過1-2年就追新款追performance

邊有人可以答你用到幾耐,我有部用左5年都仲識郁 亦有fd一過保就打柴 亦有可能你過1-2年就追新款追performa ...
64067197 發表於 2010-5-10 22:54

oh, just ignore my questions regarding this then, which notebooks are recommendable?

push......any guys can give me some advice?

Lenovo U160 will be launched in June!

I'm waiting! :)

Lenovo U160 will be launched in June!

I'm waiting! :)
明日之星 發表於 2010-5-14 20:42

U ? 個mon 會唔會好細? 我要15" mon....

U ? 個mon 會唔會好細? 我要15" mon....
abcd8989 發表於 2010-5-14 21:56

4820 得14吋MON, 可以飛走了

notebook 打機舊電一般最多用到2小時

4820 得14吋MON, 可以飛走了
呀玄 發表於 2010-5-15 08:33

咁剩低果3 部邊部好?? 仲有冇幾他更好選擇, 又或者未出但好快出?

咁剩低果3 部邊部好?? 仲有冇幾他更好選擇, 又或者未出但好快出?
abcd8989 發表於 2010-5-15 12:55

SONY EB17唔錯 用ATI5650DISPLAY卡,+15.5吋FULL HD MON
$7980