想問下有冇網站可以代訂Alienware M11x i7版

接受唔到香港奸商$13599 HKD的價格

所以想問下CHING邊度有

我反而想知m11x真係好咩?
係, 佢個spec係好勁, 但係個mon得11.6"
打機真係會死人架喎

我反而想知m11x真係好咩?
係, 佢個spec係好勁, 但係個mon得11.6"
打機真係會死人架喎 ...
reloader 發表於 2010-8-11 19:57

11.6吋我要黎擺落袋度帶出街
好在唔需要拎多個notebook case

http://www.hidevolution.com/inde ... amp;products_id=848

呢個網買得唔得 , 但佢果隻i7版搭既機殼係舊版既黑 , 唔係新既啞黑

11.6吋我要黎擺落袋度帶出街
好在唔需要拎多個notebook case
Kasabian 發表於 2010-8-11 22:10

好奇問下點解你會捨得買i7版, 因為張顯卡都無變, 打機效能應該唔會幫助好大, 除非你需要用cpu做其他野....

百佬會有賣M11X,可以去睇睇真機,
個人感覺:唔好咁大期望。

其實我覺得 alienware 真係玩野
m11x 11.6" 2kg
m15x 15.6" 4kg
m17x 17" 5.3kg

偏偏就係冇 13.3"~14" 2.X~3kg

不過咁睇落
會唁會遲啲有m13x 呢?

好奇問下點解你會捨得買i7版, 因為張顯卡都無變, 打機效能應該唔會幫助好大, 除非你需要用cpu做其他野... ...
tkh_and_cln 發表於 2010-8-12 11:19

鐘意一樣野 , 唔會用錢去衡量

就好似點解d人會鐘意買法拉利代步而唔買二手平車一樣

getghost 發表於 2010-8-12 11:40

睇左 , 我接受到 =)

getghost 發表於 2010-8-12 11:40

請問真機有乜問題?