二選一的迷思

小弟一直想買CULV, 今日出腦場睇左一次
發覺舊有的(SU7300/9400)都已經很少, 相對來說價錢也較平
但有新出的I3/I5 CULV,
不過以個人需求黎講, SU7300/9400的已經足夠

唔買新款機, 買舊款機會唔會好傻呢...?

舊款機 SU7300/9400 how much?

舊款機 SU7300/9400 how much?
john2000 發表於 2010-8-13 21:58

我睇中果部4200.... (ASUS的, 有TURBO 33)

我睇中果部4200.... (ASUS的, 有TURBO 33)
siuyin 發表於 2010-8-13 22:02

what model ?
等 18/8 夏日老場電腦節會唔會平D

what model ?
等 18/8 夏日老場電腦節會唔會平D
john2000 發表於 2010-8-13 22:06

UL30VT, 電腦節無得試機... 貴少許不太重要吧...
同埋 今日去腦場, 好多鋪都已經做緊 電腦節價
比起我上星期去睇 平左

UL30VT, 電腦節無得試機... 貴少許不太重要吧...
同埋 今日去腦場, 好多鋪都已經做緊 電腦節價
比起我上星 ...
siuyin 發表於 2010-8-13 22:18

good............

good............
john2000 發表於 2010-8-13 22:26

C HING都讚成我買舊款 ?

C HING都讚成我買舊款 ?
siuyin 發表於 2010-8-13 22:31

yes, i also bought UL20A

yes, i also bought UL20A
john2000 發表於 2010-8-13 22:33

其實主要原因都係怕用左i3/i5後 實際使用時間不到6~8小時

小弟一直想買CULV, 今日出腦場睇左一次
發覺舊有的(SU7300/9400)都已經很少, 相對來說價錢也較平
但有新出 ...
siuyin 發表於 2010-8-13 21:49

Ching 我都候緊呢兩隻U 既 CULV 呀
我都等緊電腦節,哈哈