[操作疑難] ACER 5755或者5750 I5 630M 1000GB HDD SSP腦場邊間便同好啊?

清明節過香港買一部翻來用 比大陸便   想問下各位邊間鋪頭信得過?兩部大概分別幾錢?要比較新噶報價.   唔該各位幫手報價同埋講下SSP高登或者黃金邊間鋪買好?一般系唔系試好曬無死點光點先比錢?唔洗比押金先?先試機后比錢噶店有邊幾間啊?邊間系白店???急  準備過去買啦.

黑白店/價錢唔清楚
但一定要問清楚  "係咪全新未開封既新機"
亦要聽到肯定答案  "係"  之類先好收貨

一般都係先check機, check完無問題就比錢

回復 2# hotdog1407

即係可以一d錢都五比試曬機先?有邊間好啊?死點壞點試出來五要得五得?

回復  hotdog1407

即係可以一d錢都五比試曬機先?有邊間好啊?死點壞點試出來五要得五得? ...
HABBERLIZHOU 發表於 2012-3-31 10:09

正常都係先試後付錢, 無問題先買, 點會要你先比錢

回復 4# hotdog1407

甘一般去邊間買好啊?

回復  hotdog1407

甘一般去邊間買好啊?
HABBERLIZHOU 發表於 2012-3-31 16:52

#2話左我唔識邊間黑白   不過最好google搜尋一下"高登黑店"

边间买好啊??????????????

Acer 5750 I5 + 630M Display
今日係高登見到有間鋪賣促銷價4999
其他鋪頭大概5400~5600左右

Acer 5750 I5 + 630M Display
今日係高登見到有間鋪賣促銷價4999
其他鋪頭大概5400~5600左右 ...
FlyingForever 發表於 2012-4-1 16:03

再講價可以做到$4888
一個月前買

回復 9# RentaCheat

4888就可以啦?边间啊???系唔系绝对系行货?????