有冇師兄仲用緊X61?

本來想換NOTEBOOK , 但係見到而家Thinkpad 真係換唔落手 ....

本來想換NOTEBOOK , 但係見到而家Thinkpad 真係換唔落手 ....
孔明仔 發表於 2013-5-20 20:49

係時候轉MAC了

孔明仔 發表於 2013-5-20 20:49

有,我仲用緊,不過舊電脹咗!

係時候轉MAC了
son926son 發表於 2013-5-20 09:07 PM

對朱古力KEYBOARD 完全冇好感 ......

有,我仲用緊,不過舊電脹咗!
Parrakeet 發表於 2013-5-20 09:08 PM

我部X61 既電都唔太好, 想緊好唔好重新打做一部X61...

公司有部t61,換左ssd+4g ram,仲好正

正正有部響枱面開著左, X61t
overclocked 800 --> 1066, 由1.6GHz變2.13GHz, 即時爽左好多

正正有部響枱面開著左, X61t
overclocked 800 --> 1066, 由1.6GHz變2.13GHz, 即時爽左好多 ...
KinChungE 發表於 2013-5-20 09:48 PM

我兩部都有. 但我唔想亂咁界板行1066 ....
X61 同 X61T 都好 , 我比較鍾意X61T , 但近來又覺得X61都ok , 不過要換1400*1050 mon ...

我兩部都有. 但我唔想亂咁界板行1066 ....
X61 同 X61T 都好 , 我比較鍾意X61T , 但近來又覺得X61 ...
孔明仔 發表於 2013-5-20 21:50

衰左換過塊板都係幾舊水
但係出街買過部notebook都唔平, 而且最重要係有錢都買唔到岩心水既機