呢期Dell 忽然生性,做左性價比王者!(海鮮現金價,要問清楚)

Dell Inspiron 15 7000 系列
最底玩既i5版
Intel® Core™i5-6300HQ 四核 <-終於唔用U版
8GB 單通道DDR3L 1600MHz <-明將價就貨,DDR4用唔到
NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4GB GDDR5<---打機冇問題
Full HD IPS防眩光
雙風扇
兩個全域的喇叭單體+一個重低音單體
某DELL經銷商CASH價$7099 ,VISA$8159(間間唔同)
我訂左i7版CASH價$8099,等貨到

唔錯,

但如果架機塊底板系 set 用 DDR3L 1600MHz,
系唔用得 DDR4 的,

係咪    "8GB DDR4 賣緊$265"
包埋換埋機塊底板比你 ?

唔錯,

但如果架機塊底板系 set 用 DDR3L 1600MHz,
系唔用得 DDR4 的,

係咪    "8GB DDR4 賣緊$265"
...
red_devil 發表於 2016-3-7 21:41

原來用唔到ddr4

早幾日同fd買I5版68xx

Dell有門巿?

CASH$7099 ,VISA$8159
差咁遠?!

CASH$7099 ,VISA$8159
差咁遠?!
snoopy11hk 發表於 2016-3-7 23:25

visa同eps要用原價x返手續費

Dell有門巿?
C-Leung 發表於 2016-3-7 23:18

旺電仲有
深水好似冇左
另外2間唔知係邊

如果同呢部比呢? 之前討論過。
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D6&page=1

via HKEPC Reader for Android

如果同呢部比呢? 之前討論過。

via HKEPC Reader for Android
poorguy1234 發表於 2016-3-7 23:58

acer不予置評