[操作疑難] killer網卡控制中心成日重設網速....

有冇人試過咁?
重設之後仲會出現介面bug(重開機先無事)
真係好鬼煩.........

有冇人試過咁?
真係好鬼煩.........
(clcl) 發表於 2017-7-17 01:42

正常..  Killer lan = get your hero killed

因為佢本身就係蟹LAN... 不過佢肯落重本用Marketing 包裝一下而已...
硬件跟本唔掂...送D 軟件配套比你就當高級野

https://www.google.com.hk/search?q=killer+nic+sucks

正常..  Killer lan = get your hero killed  

因為佢本身就係蟹LAN... 不過佢肯落重 ...
kamcm 發表於 2017-7-17 01:45

下,咁姐係點
唔係好明....
我而家都唔知點解決個問題,好鬼煩....

下,咁姐係點
唔係好明....
我而家都唔知點解決個問題,好鬼煩....
(clcl) 發表於 2017-7-17 02:02

最好嘅解決方法係換走佢....

解決方法:
買過張獨立LAN...

最好嘅解決方法係換走佢....
MobiusONE 發表於 2017-7-17 10:34

唔係掛.............
刪左個killer performance suite唔得咩?

有冇人知點樣乾淨移除killer performance suite?

因為佢本身就係蟹LAN... 不過佢肯落重 ...
kamcm 發表於 2017-7-17 01:45

Killer唔係Atheros?

好似仲衰過蟹

Killer唔係Atheros?

好似仲衰過蟹
KinChungE 發表於 2017-7-19 17:08

killer唔係高通
想刪左killer既軟件,好廢.....
但唔知點乾淨移除....

Killer個軟件好似同driver綁死...