[開箱] [分享] 係淘寶買左部二手notebook

toshiba r734 (日版) / r30(美版), 我果部係日版, 好處係個dynabook個logo好睇過美版正中toshiba, 壞處係keyboard符號亂位

i5 4300m + 8gb ddr3 1600 + 128gb ssd
有wifi, 冇cam, 冇bluetooth, 有dvdrw, 冇指紋解鎖, 有card reader

有dvd黎講都算係輕薄, 外型唔太老土, 有背光keyboard
io正正常常, 3usb, vga, hdmi, lan, 3.5mm, sd card, dvd
個mon最唔掂, 要對到正黎睇, 色水淡, 但半黑環境下會好好多

最後就係價錢, 計返hkd!&%)買到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

姐係幾多港紙呀?

姐係幾多港紙呀?
devilcat1 發表於 2018-1-30 05:02

1750?

真心唔值

1750?
剋星 發表於 2018-1-30 08:51

點鬼知姐 就係睇唔明先問

就咁睇似已壞左 3樣野,最大鑊係壞MON

1750?
剋星 發表於 2018-1-30 08:51

佢話符號亂位,@_@

via HKEPC Reader for Android

回復 1 #x850xtpe

Ching 我有間賣  Dell e6330 ips Mon
I5 3340m 先 1500人仔 Mon 好過尼部好多

佢話符號亂位,@_@

via HKEPC Reader for Android
kennonma 發表於 2018-1-30 12:33

符號亂位 係日版 keyboard 會甘
(當然装返日版 Windows 没灑事)
Mon 是 TN 當然會偏色(Google 啦)

回復 1 #x850xtpe

我有部 Panasonic j10
仲輕
960g 連電
10寸機仔 i3 2310m 8gb ram 128ssd
玩日系當然玩 Panasonic
Toshiba唔入流