回覆  dickchan

唔係喎, 我部X1yoga都係黑盒, 我諗係X1/yoga/extreme 先有
小強 發表於 2018-12-21 17:01

我部咪X1Extreme囉

https://www.hkepc.com/forum/view ... ice&tid=2473281

恭喜師兄,呢部機我都好有興趣. 想問吓:
1. 用CG運返香港, US$ 66? 有冇提供extra 保護? 例如話包多幾層發泡膠?
2. 喺唔喺4k mon? 會唔會比起其他鏡面mon更反光?
3. 打機或睇戲時, 殘影明顯嗎?
4. 保養問題可以點搞?

唔怕淘貼紙日后D 膠撕唔到?

開心個中頭獎!
頂佩(US$1836, corpperk+8通道)
27-11 bit(paypal)用CG地址
11-12過數由上海寄出
16-12到 ...
小強 發表於 2018-12-21 13:41

機身保護貼紙, 但我唔敢用

咩貼紙咁得意既.?
uwojulian 發表於 2018-12-21 14:45

java2 發表於 2018-12-21 17:57

貼果時不停改位,無黏死,位超準,十分推介

恭喜師兄,呢部機我都好有興趣. 想問吓:
1. 用CG運返香港, US$ 66? 有冇提供extra 保護? 例如話包多幾層發泡 ...
pitcher 發表於 2018-12-21 17:52

1, 無, 原箱, USD$66
2,係四畸, 原身唔反光, 我貼左貼反晒...
3,未試
4, 有買國際保,搵西人朋友幫手,不過用X咁多年無整過野,再者簡單野自己換。。

Ching 識貨,X1E 係好機黎。 雖然我就買左X1 Carbon, 但始終無要用到咁勁機能同埋好重,最重要係[顏色]蘋果

我自己就11月唔想煩,比多少少錢搵代購買左, 大約2星期到到香港。

我都係TB買左呢種貼子,真係好似無貼咁真實。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

java2 發表於 2018-12-21 17:57

呢種貼子唔係有甩膠果D黎!

Ching 識貨,X1E 係好機黎。 雖然我就買左X1 Carbon, 但始終無要用到咁勁機能同埋好重,最重要係[顏色]蘋 ...
h0324879 發表於 2018-12-21 19:21

CHING堅識貨呀! 仲有一條M2諗住打爆埋佢....

依家先知X1E係無多條MINI PCI黎插WWAN....原全無預用WWAN嫁..預你只係當DESKTOP REPLACEMENT用..

X1C係最好既, 可惜佢最多16G RAM仲要焊死囉...M2又得一條

呢種貼子唔係有甩膠果D黎!
h0324879 發表於 2018-12-21 19:24

我貼左個幾鐘, 唔係講笑貼到手指都抽根咁滯....