我都有部,問題是什麼??

via HKEPC Reader for Android
lam5178 發表於 2019-3-29 00:30

T系個TOUCH MON
你試下同沒TOUCH 的比較就知道了

T系個TOUCH MON
你試下同沒TOUCH 的比較就知道了
暴走呆喵 發表於 2019-3-29 00:33

都鐘意touch喎,仲有筆畫下公仔。

只是重些

回復 22 #cthal

X220t同x230t我都有
最後轉左玩 Dell e7250有完全唔影響视覺的 靚 touch mon
1080p
Dual channel
只係只可以用 Msata ssd....係尼下衰

via HKEPC Reader for Android

回覆 15# snake01

咩牌子? 細廠果種?

淘寶叫蝸牛個間
snake01 發表於 2019-3-28 18:50

請問師兄是否 集運到hk?

請問師兄是否 集運到hk?
傾慕 發表於 2019-3-29 21:28

無錯

回覆  snake01

咩牌子? 細廠果種?
b_boy 發表於 2019-3-29 11:14

呢個價錢肯定細廠啦,仲要係積木ram, 粒粒hynix都唔同批次......用到唔出error就算

回覆 1# snake01

好幾年前買左部二手X230 i5-3230返黎當模型玩具咁慢慢升級執靚仔:

ABCD換殼
TN > IPS LG LP125WH2-SLT1
256GB SSD
8GB x 2 1600 刷 1866
刷白名單(更新到 2.74)DIY換三天線 Broadcom BCM94360HMB WiFi AC + BT

除左電池電量跌得比較快外, 作為後備機或試裝軟件都非常夠用

回覆  snake01

好幾年前買左部二手X230 i5-3230返黎當模型玩具咁慢慢升級執靚仔:

ABCD換殼
TN > I ...
ckf18 發表於 2019-3-29 22:16

其實用來做副機,呢部既config夠晒用,但電池方面,有無師兄推薦邊隻副廠好用呢

呢個價錢肯定細廠啦,仲要係積木ram, 粒粒hynix都唔同批次......用到唔出error就算 ...
snake01 發表於 2019-3-29 22:03

LEE種唔敢賭, 做到做野藍咗會死人