唔知可唔可以用酒精抹走 A 面果個 logo
Comeon 發表於 2019-6-12 16:37

更係無可能。

唔好話外殼印刷, 就算係 label 上印刷亦唔可以被抹走。
Miipp 發表於 2019-6-12 19:22

SEARCH過有人同款卸甲水抹走

KEYBOARD "新到Z7-CT7GK 加固态 擦logoLOGO帖"

SEARCH過有人同款卸甲水抹走

KEYBOARD "新到Z7-CT7GK 加固态 擦logoLOGO帖"
k1412 發表於 2019-6-13 09:32

卸甲水或其它溶劑就另一個事啦.

酒精是好小兒科野.

抹走左會唔會第日放機比人壓價?

抹走左會唔會第日放機比人壓價?
chue 發表於 2019/6/13 10:53

我個人選擇貼非透明的機身保護膜蓋掉它

回覆 25# Evgackcollo

你都預左無保, 咩牌子都無問題,

我覺得好過未來人類, 想行外星人路線但個樣同牌子山寨到頂峰

回覆  Evgackcollo

你都預左無保, 咩牌子都無問題,

我覺得好過未來人類, 想行外星人路線但個樣同牌子山 ...
luixyz 發表於 2019/6/13 12:03

我以前曾經買過未來人類T5,同意你的評價

回覆 27# alexanderman

大家都係Clevo OEM, 做好小小Customer Service或 提高CP值 會好過攪 山寨 Brand Image, 我買過神洲 A560 之後都有留意佢的機 series, 我覺得每一代, 佢地選的型號同性價比做得好好

我最近買的大陸OEM 係炫龍, 比神洲更高CP, 但型號較少, 當無service來講唔錯, 有正版Win 10 BIOS自動 Activation

CP值係幾高
最正係有兩個M.2同一個SATA

直運到港 包郵?